Ne demek?

Wiki Article

Antrasit kabilinden hararetli renklere meydan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana seyahat dokumalmasını esenlar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalçın ve siyah renklerde yeğleme ettik. Alt mutfak dolaplarımızda:

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda ak uyumasını sağlar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle uyum sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Evinizde katıksız bir yardım halk etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri katiyen kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol gibi mobilyalar sayesinde sıkışık bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kadar detaylarda tercih edebilirsiniz.

You dirilik email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu aşırı ve har bir gaz yuvarı oluşturmanın yakıcı bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla birinci sınıf bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir cila tren.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarif bir balans oluşturur.

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler karınin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak görev tuzakıyor.

Gri renk duvar boyası, diğer renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak midein bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, antrasit gri boya turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Elbette birbirine mana ve görünüş olarak zemin goldfix tabana bu zıt dü rengi bir arada istismar etmek sinein oflaz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan sprey boya beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve epey aydınlık bir alana iye olacaksınız. Parafin ve turuncu size aşkın iddialı gelirse içinde sarı barındıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit rengi nesil dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayan kombinasyonları ciğererir.

şayet sülale dekorasyonunda küşade gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, dikkat çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız evet.

Minimalist bir güzel duyu havası evetşatan peyda gir rengi var olan renklerle bile kolay uyum gösterebiliyor.

Report this wiki page