Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Siz de aile dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mevki yağdırmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge zindelık katarken hem bile yerın aydınlanmasını sağlamlayarak koyu renk kullanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde istismar etmek kolaylaşıyor. 

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek daha etkin bir hüküm elde edebilirsiniz.

Sizler derunin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile omuz omuza ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Aşiyan boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çalışacağız.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli bünyelmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa biçimı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği bugün bu renkle uyumlu öbür renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir hava yeğinlabilir.

Pembe antrasit gri boya ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak bağırsakin kullanılabilir.

Antrasit renk koltuklarınız midein şayeste bir halı rengi seçer dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza müsait halı renkleri üzerine temelı öneriler:

Şimdi, dar dekorasyonunda gri ile baş başa kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri ev bark dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, kellelayalım!

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan dâhilin ayrı bir hava antrasit duvar boyas yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk dayanıklı çok yerde kullanılabilir.

Doğal bunun kenarı sıra nötr bir renk seçerek daha sakin bir yaşam kayranı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. antrasit gri boya Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en yakışır renk seçeneğine siz karar verin!

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı beyit dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin arazi aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olabilir.

Farklı genişlik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda çelimlü bir ağırlık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page